Inred hemmet med led lampor

Det har varit fullt upp med barn, sambo, jobb och problem under senaste halvåret, men nu är jag äntligen tillbaka redo för nya utmaningar. Förhoppningsvis kommer webbsidan att uppdateras lite oftare med regelbundna inlägg om allt som ligger i mina läsares intresse. Jag har faktiskt funnit lite tid över för att handla in nya lampor som ska göra hemmet lite ljusare och trevligare förhoppningsvis. Vad var det för något jag valde då kanske du undrar, häng med!

LED spotlights resulterade i en riktig makeover

En del av er kanske gissade rätt, jag valde att sätta upp led spotlights i kök och vardagsrum som gav ett varmvit ljus. Jag funderade ett tag på kallvit men tyckte det såg förskräckligt ut hos väninnan som sedan en lång tillbaka haft spotlights i taket. Det positiva med led lampor är att man också sparar energi och elkostnader reduceras, om än lite för privatpersoner som mig själv. Man bidrar även till miljön genom att led inte är lika farligt för vår miljö som vanliga led lampor, vilket är positivt!

Aldrig mer lysrör i min lägenhet

Jag hittade mina spotlights på nätet och kunde välja mellan ett relativt brett sortiment av både moderna ljuskällor och traditionella ljuskällor. Leveransen gick väldigt snabbt från en av butikerna som jag beställde ifrån och jag har egentligen inte att anmärka på med facit i hand. Nu efteråt känner jag bara att jag troligtvis aldrig mer kommer att skaffa mig några fler trista lysrör i alla fall. Led lysrör är tråkiga till utseendet och passar inte in någonstans, det är helt omöjligt att få det snyggt menar jag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *