Jag älskar landet

Nu är jag tillbaka och känner mig fräschare än någonsin tidigare, istället för att dra iväg på en charterresa så åkte jag bort till stugan som jag har ute på landet. Jag stannar här i ett par veckor och det var helt fantastiskt. På kvällarna så var det inte alls lika ljust som jag hade tänkt mig trots att vi pratar svensk sommar nu. På landet är belysningen inte lika kontinuerlig, med andra ord så är det ofta mörkt på de mindre vägarna efter elvaslaget. Vilket kan kännas otryggt om man går på promenad med hunden på kvällen.

Ficklampa till kvällspromenaden blev perfekt

Jag tycker det investeras för lite här ute på vischan och jag blir så arg på våra politiker som inte satsar mer på Sveriges hjärta. Numera finns det dock ny vägbelysning monterad på landets mindre vägar, men jag valde ändå att passa på att skaffa mig en billig ficklampa som jag kan ha när jag promenerar. Det är rätt imponerande att dagens ficklampor kan lysa upp en hel skog om man är beredd att öppna upp plånboken, vilket jag naturligtvis inte är förstås men alla är vi olika med olika krav och kriterier. för dig som vill veta mer så kan jag varmt rekommendera att du besöker ficklampan.nu som hjälpte mig ofantligt att hitta rätt bland alla modeller. Utan denna guide hade jag nog blivit galen.

Och så skulle man ha en trådlös backkamera förstås

Jag kände mig rätt shoppingsugen denna dag och valde därför att sätta upp en trådlös backkamera där bak på bilen som troligtvis kommer att göra mer nytta i storstaden än här ute på landet.. ja ibland vet jag faktiskt inte hur jag tänker faktiskt men det känns ändå bra att ha en när man behöver parkera bilen på smågator. Förhoppningsvis kommer jag att ha mer nytta av den än ficklampan som endast användes under min “minisemester” och så kommer det troligtvis att bli även fortsättningsvis förutsatt att inte strömmen går!